Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website)

Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website) is een Meubelwinkel gelegen aan De Standerd 9 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website) in Kootwijkerbroek

Old BASICS is een meubelwinkel die unieke meubels aanbiedt die naar eigen wens kunnen worden samengesteld. Sinds 2007 hebben ze kennis en ervaring opgebouwd en bieden ze persoonlijk contact en advies aan klanten. Klanten zijn erg tevreden met de meubels en de goede service. Naast de winkel kunnen klanten ook online de collectie bekijken en zich laten inspireren. Er zijn verschillende modellen en kleuren beschikbaar om de perfecte kast samen te stellen. De kasten worden met de hand gemaakt en hebben een duurzame afwerking. Er zijn verschillende modellen en prijzen beschikbaar en de levering is snel. Het bedrijf is opgericht door Sylvia en begon in 2007 met een kleine winkel. Bezoekers worden uitgenodigd om naar de winkel te komen.

Wil je weten wat Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Old BASICS Brocante – Industrieel – Vintage (kijk voor openingstijden op onze website)

Bezoekers bekeken ook