Oecumenische Streekgemeente

Oecumenische Streekgemeente is een Kerk gelegen aan De Bondgenoot 22 in Barneveld.

Meer informatie over Oecumenische Streekgemeente in Barneveld

De Oecumenische Streekgemeente (OSG) in Barneveld is een vriendenkring die staat voor relationeel leven, vrijheid en levensvreugde. Ze zijn verbonden met Jezus Messias en streven naar een mooi mens-zijn. De visionaire voorganger Stephen Boonzaaijer is een inspiratiebron voor de gemeente. Vieringen worden gezamenlijk georganiseerd en alle OSG-leden helpen regelmatig mee. Er zijn verschillende werkgroepen die samen met de voorganger invulling geven aan de vieringen. Daarnaast zorgt de gemeente met liefde voor elkaar door wekelijks iemand een bloemetje te sturen en kaartjes te sturen naar mensen die het nodig hebben. Elke zondag om 10.00 uur is er een viering in Batu Tjapeu in Barneveld, waar iedereen welkom is.

Wil je weten wat Oecumenische Streekgemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oecumenische Streekgemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oecumenische Streekgemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oecumenische Streekgemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Oecumenische Streekgemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oecumenische Streekgemeente

Bezoekers bekeken ook