Odik

Odik is een Sportclub gelegen aan Roggeakker 13 in Barneveld.

Meer informatie over Odik in Barneveld

ODIK is de korfbalvereniging van Barneveld met meer dan 300 leden. Ze hebben een gezonde balans tussen sportieve prestaties en ontspanning. In het nieuws zijn er verschillende aankondigingen, zoals een herinnering voor de speculaasactie, woondagen bij Rhetap als sponsor, fysiotherapie bij ODIK en een wijnproeverij op 21 oktober. Ook is er een recordaantal teams bij het schoolkorfbaltoernooi. Er zijn verschillende sponsoren, waaronder Van Doorn Tuinen die tuinen creëert en onderhoudt, Jansen van de Grift Klimaattechniek die airconditioning en warmtepompen installeert en onderhoudt, en Rijnders Sport die een sportspeciaalzaak is met sportkleding en -accessoires. Er is ook een mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om elke 2 weken het nieuws over ODIK in je mailbox te ontvangen.

Wil je weten wat Odik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Odik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Odik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Odik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Odik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Odik

Bezoekers bekeken ook