NTT Netherlands B.V.

NTT Netherlands B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Veemweg 23 in Barneveld.

Meer informatie over NTT Netherlands B.V. in Barneveld

NTT biedt oplossingen voor bedrijven die te maken hebben met uitdagingen op het gebied van technologie en bedrijfsvoering. Ze bieden diensten zoals Edge as a Service, Network as a Service, Digital Collaboration and CX, Technology Solutions en Services and products. Daarnaast helpen ze bedrijven met netwerkmodernisering en SAP-gebaseerde organisatorische transformaties. NTT heeft ook een template gemaakt voor slimmere werkplekken en een Private 5G-netwerkoplossing ontwikkeld. Ze kunnen helpen bij het verkrijgen van een concurrentievoordeel. NTT heeft ook diverse inzichten en bronnen beschikbaar, zoals artikelen over het succesvol implementeren van multicloud, het opbouwen van een veerkrachtige multicloudstrategie in de overheid en hoe NTT en Cisco software-defined infrastructuren vereenvoudigen. NTT is een wereldwijd bedrijf met een omzet van 7 miljard, 2 miljard in investeringen, meer dan 190 locaties en een totaaloppervlakte van 600.000m2. Als je meer wilt weten, kun je contact opnemen met een expert van NTT.

Wil je weten wat NTT Netherlands B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NTT Netherlands B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NTT Netherlands B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NTT Netherlands B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar NTT Netherlands B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NTT Netherlands B.V.

Bezoekers bekeken ook