Nieuw-Apostolische Kerk

Nieuw-Apostolische Kerk is een Christelijke kerk gelegen aan Gerard Doustraat 113 in Voorthuizen.

Meer informatie over Nieuw-Apostolische Kerk in Voorthuizen

De Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland heeft wekelijkse kerkdiensten op zondag om 10:00 uur en op woensdag om 20:00 uur. Er zijn wijzigingen in de kerkdiensten, die te vinden zijn op de website. De kerk heeft een landelijke agenda en is actief op social media. De visie van de kerk is om mensen zich thuis te laten voelen en hun leven volgens het evangelie van Jezus Christus in te richten. De missie is om mensen het evangelie te onderwijzen en te dopen met water en de Heilige Geest. Er worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd, zoals een landelijke muziekdag en een jeugdweekend. In het nieuws wordt onder andere aangekondigd dat er een nieuwe apostel wordt gewijd en dat er een 50-jarig huwelijkszegen wordt gevierd. De website biedt ook een nieuwsbrief en contactinformatie.

Wil je weten wat Nieuw-Apostolische Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuw-Apostolische Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuw-Apostolische Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuw-Apostolische Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Nieuw-Apostolische Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuw-Apostolische Kerk

Bezoekers bekeken ook