New York Pizza

New York Pizza is een Pizza aan huis gelegen aan Burgemeester Kuntzelaan 30 in Barneveld.

Meer informatie over New York Pizza in Barneveld

In het menu van een pizzarestaurant zijn verschillende pizza's beschikbaar, waaronder de tijdelijke actiepizza's zoals Italian Sausage & Pepperoni, Pesto Chicken, BBQ Hot & Spicy, Green Veggie Delight, Garlic Chicken & Spinach, Banana Pepper(oni), Caprese, Zwarte Truffel, Margherita, Margherita di Bufala, 4 Cheese en Hete Kip pizza. Deze pizza's worden bereid op een glutenvrije bodem, maar vanwege mogelijke glutenbesmetting in de bereidingsomgeving wordt de pizza aangeduid als 'glutenarm'. Om de pizza glutenvrij te houden, wordt deze niet gesneden en worden sommige toppings verwijderd. Er zijn verschillende toppings die niet mogelijk zijn, zoals Petit Chocolademousse, Potato Wedges, Chocolate Lava Cake, Ben & Jerry's Cookie Dough, Chaudfontaine en Garlic Bread. Klanten kunnen ook hun eigen pizza samenstellen door een favoriete bodem, saus en toppings te kiezen. Het pizzarestaurant staat bekend om zijn lekkere en beste pizza's volgens klantbeoordelingen.

Wil je weten wat New York Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar New York Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza

Bezoekers bekeken ook