Nederlandse Hervormde kerk Zwartebroek/Terschuur

Nederlandse Hervormde kerk Zwartebroek/Terschuur is een Hervormde kerk gelegen aan Eendrachtstraat 32 in Zwartebroek.

Meer informatie over Nederlandse Hervormde kerk Zwartebroek/Terschuur in Zwartebroek

De Hervormde Gemeente Zwartebroek Terschuur heeft onlangs een actiedag gehouden waarbij verschillende prijzen werden verloot, zoals een pannenset en een boodschappenkrat. Daarnaast wordt er een gemeentemaaltijd georganiseerd op 11 november en worden gemeenteleden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Verder is er een doopdienst gepland op 8 oktober en staat het nieuwe rooster voor de kinderoppas op de website. De jaaragenda voor 2023-2024 is beschikbaar op de website en er wordt gevraagd om een schuur te vinden voor de opslag van spullen voor de rommelmarkt. Tot slot worden leden opgeroepen om wijzigingen voor de website door te geven aan Gert van de Koot.

Wil je weten wat Nederlandse Hervormde kerk Zwartebroek/Terschuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nederlandse Hervormde kerk Zwartebroek/Terschuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nederlandse Hervormde kerk Zwartebroek/Terschuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nederlandse Hervormde kerk Zwartebroek/Terschuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Nederlandse Hervormde kerk Zwartebroek/Terschuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nederlandse Hervormde kerk Zwartebroek/Terschuur

Bezoekers bekeken ook