Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid

Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid is een Rijschool gelegen aan Nijkerkerweg 121 in Barneveld.

Meer informatie over Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid in Barneveld

Het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid (NIV) is een erkend kennis- en opleidingsinstituut dat sinds 1999 actief is in heel Nederland. Ze hebben hun eigen verkeersveiligheidscentra en streven ernaar om de verkeersveiligheid voor iedereen te verbeteren. Bij het NIV kun je terecht voor trainingen op het gebied van verkeersveiligheid, code 95 chauffeursopleidingen, optische en geluidssignalen, veilig werken langs de weg, defensief rijden en ze hebben zelfs een speciale aanbieding voor jonge automobilisten. Daarnaast bieden ze ook subsidies aan en kun je contact met hen opnemen voor meer informatie. Ze hechten ook veel waarde aan de principes van people, planet, profit en pleasure. Ten slotte bieden ze ook e-learning cursussen aan om als chauffeur de verplichte punten voor code 95 te behalen.

Wil je weten wat Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid

Bezoekers bekeken ook