Nagelstudio Origi-Nails

Nagelstudio Origi-Nails is een Nagelstudio gelegen aan Ambon 46 in Barneveld.

Meer informatie over Nagelstudio Origi-Nails in Barneveld

Nagelstudio Origi-Nails is een gecertificeerd MEDISCH MANICURE salon die gespecialiseerd is in het verzorgen en mooi maken van natuurlijke nagels. Ze hebben veel kennis van de anatomie en pathologie van de nagels. Daarnaast zijn ze de enige salon in Barneveld die de IBX behandeling aanbiedt. Bij Origi-Nails kun je terecht voor professionele behandelingen, zoals handverzorging en kunstnagels. Ze werken alleen met professionele producten en geven ook lessen in de salon of op locatie. Deze lessen zijn gericht op de IBX, IBX Boost, Manicurette en MinX behandelingen. Het volgen van de lessen met een * is alleen mogelijk voor gecertificeerde salons.

Wil je weten wat Nagelstudio Origi-Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio Origi-Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio Origi-Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio Origi-Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Nagelstudio Origi-Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio Origi-Nails

Bezoekers bekeken ook