Mixed Hockey Club Barneveld

Mixed Hockey Club Barneveld is een Hockeyclub gelegen aan Wethouder Rebellaan 144 in Barneveld.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Barneveld in Barneveld

Een groot aantal leden heeft al hun veldcontributie betaald, maar degene die nog niet hebben betaald worden eraan herinnerd dat de deadline op 31 oktober is. Als ze niet op tijd betalen, zal er administratiekosten worden toegevoegd aan hun nota vanaf 1 december. Daarnaast is er een Warming-up App ontwikkeld door de KNHB om blessures te voorkomen, die gedownload kan worden in Google Play en de App Store. Er wordt ook een fietspad aangelegd tussen de parkeerplaats en de club, waardoor het normale pad tijdelijk onbegaanbaar zal zijn van 16 oktober tot en met 10 november. Op 20 november organiseert de Gemeente Barneveld haar sportcafé in het clubhuis. Betalingen in de bar kunnen alleen met pin worden gedaan vanwege de veiligheid van de medewerkers.

Wil je weten wat Mixed Hockey Club Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mixed Hockey Club Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Mixed Hockey Club Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mixed Hockey Club Barneveld

Bezoekers bekeken ook