Miwa Interieurs

Miwa Interieurs is een Binnenhuisarchitect gelegen aan Mercuriusweg 16 in Barneveld.

Meer informatie over Miwa Interieurs in Barneveld

Miwa Keukens & Interieurs is een bedrijf dat al 20 jaar hoogwaardige keukens en interieurs maakt voor particuliere klanten. Wat begon in een houten schuurtje is uitgegroeid tot een bedrijf dat nu ook keukens en interieurs levert aan dealers. In 2010 zijn ze verhuisd naar een nieuwe locatie met meer ruimte en een showroom. In 2013 hebben ze geïnvesteerd in een modern machinepark en momenteel produceren ze ongeveer 300 keukens en interieurs per jaar. Bij Miwa kunt u terecht voor maatwerkkeukens en -interieurs, en ze hebben een professioneel team dat zowel zakelijke als particuliere opdrachten aanpakt. Ze leveren ook op maat gemaakte meubels, inclusief designkeukens en badmeubels. U kunt contact met hen opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Wil je weten wat Miwa Interieurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miwa Interieurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miwa Interieurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miwa Interieurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Miwa Interieurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miwa Interieurs

Bezoekers bekeken ook