Mio Girasole

Mio Girasole is een Restaurant gelegen aan Kampstraat 8 in Barneveld.

Meer informatie over Mio Girasole in Barneveld

Bij Il Mio Girasole in Barneveld geniet je van een echte Italiaanse culinaire ervaring. Het restaurant gebruikt alleen de beste Italiaanse producten, waardoor je altijd de perfecte Italiaanse smaak ervaart. Ze zijn ook het enige restaurant in de omgeving met een originele houtoven, waarmee ze de lekkerste pizza's maken. Het restaurant is trots op het keurmerk voor Italiaanse restaurants, wat betekent dat de chef de authentieke Italiaanse keuken respecteert. Voor meer informatie kun je contact opnemen via mail of telefoon. Het restaurant is gevestigd aan de Kampstraat 8A in Barneveld en is elke dag geopend van 16:30 tot 22:00, behalve op dinsdag.

Wil je weten wat Mio Girasole verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mio Girasole of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mio Girasole? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mio Girasole het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Mio Girasole reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mio Girasole

Bezoekers bekeken ook