Minicamping -Folda

Minicamping -Folda is een Kampeerterrein gelegen aan Boshuisweg 13 A in De Glind.

Meer informatie over Minicamping -Folda in De Glind

Cees van den Heuvel en Carla Hoiting hebben een klein familiebedrijf in het rustige dorp De Glind, gelegen tussen Barneveld en Amersfoort. Ze bieden een waardevolle dagtaak aan mensen met een zorgvraag. Het dorp staat bekend om zijn focus op kinderen, met een veilige structuur binnen gezinnen en leefgroepen. Er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar, zoals een school voor speciaal onderwijs, een verwarmd openlucht zwembad, sportveld, speeleiland, kinderboerderij, multifunctioneel centrum Glindster en bistro ONS. Het bedrijf van Cees en Carla bevindt zich aan de rand van het pittoreske dorp en ze heten iedereen van harte welkom. Voor contactinformatie kunnen mensen bellen naar Cees op 06 51145609 of naar Carla op 06 83190866. Het bezoekadres is Boshuisweg 13A, 3794 MX De Glind en het postadres is Rudolphlaan 4a, 3794 MZ De Glind.

Wil je weten wat Minicamping -Folda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping -Folda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping -Folda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping -Folda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Minicamping -Folda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping -Folda

Bezoekers bekeken ook