Minicamping De Kleine Stroet

Minicamping De Kleine Stroet is een Kampeerterrein gelegen aan Zeumerseweg 3 in Voorthuizen.

Meer informatie over Minicamping De Kleine Stroet in Voorthuizen

Welkom op minicamping De Kleine Stroet, waar u kunt genieten van rust, gezelligheid, ruimte en een schoon toiletgebouw. De boerderij, genaamd 'De Kleine Stroet', is gebouwd in 1925 en sinds 1937 in het bezit van onze familie. In de jaren 30 begonnen opa en oma van Malestijn, gevolgd door onze ouders Evert-Jan en Lientje van Malestijn. Sinds 2001 zijn wij, Eddy en Linda van de Bor – van Malestijn, de trotse eigenaren van de camping. Vanuit onze centrale locatie kunt u leuke uitstapjes plannen naar bijvoorbeeld het Pluimveemuseum, het borduurmuseum, de Apenheul, het Dolfinarium, Nationaal Park de Hoge Veluwe of gewoon lekker fietsen of wandelen. Bekijk de video voor een impressie van onze mooie camping en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Wil je weten wat Minicamping De Kleine Stroet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping De Kleine Stroet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping De Kleine Stroet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping De Kleine Stroet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Minicamping De Kleine Stroet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping De Kleine Stroet

Bezoekers bekeken ook