Mike's Autocentrum

Mike's Autocentrum is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Harselaarseweg 61 in Barneveld.

Meer informatie over Mike's Autocentrum in Barneveld

Mike's Autocentrum is een compleet autocentrum dat onderhoud en preparatie biedt voor alle merken en types auto's. Mike van den Brink, een autotechnicus en liefhebber van autosport, heeft de kennis en ervaring om zowel moderne auto's als rally-race auto's, klassiekers en oldtimers te onderhouden. Hij is bekend geworden onder de naam Fundriving en heeft sinds 2017 zijn eigen autocentrum. De openingstijden van Mike's Autocentrum zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur en op zaterdag op afspraak. Klanten zijn welkom om langs te komen in zijn werkplaats.

Wil je weten wat Mike's Autocentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mike's Autocentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mike's Autocentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mike's Autocentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Mike's Autocentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mike’s Autocentrum

Bezoekers bekeken ook