Melissenpad

Melissenpad is een Wandelroutes gelegen aan bord Rustpunt, Start Ingang Helweg 18 optie 2 Parkeren postweg 15 start pad bij in De Glind.

Meer informatie over Melissenpad in De Glind

Familie Melissen biedt verschillende activiteiten aan, zoals creatieve workshops, actieve voetbalgames en een kunstpad. Het kunstpad is een wandelpad van 1 km met grappige kunstwerken gemaakt door Appie. Onderweg kom je ook de pluktuin en een veldbibliotheek tegen. Bij de pluktuin kun je een kopje koffie, thee of limonade drinken in de hooiberg. Daarnaast worden er creatieve workshops aangeboden, waarbij je met natuurlijke materialen en home-decoratie kunt werken. Tot slot zijn er ook voetbalgames, die in de buitenlucht gespeeld kunnen worden. Het spel bestaat uit meerdere holes en behendigheidsspellen met een voetbal.

Wil je weten wat Melissenpad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Melissenpad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Melissenpad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Melissenpad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Melissenpad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Melissenpad

Bezoekers bekeken ook