Melissen timmer- en bouwbedrijf

Melissen timmer- en bouwbedrijf is een Bouwbedrijf gelegen aan Helweg 20 in De Glind.

Meer informatie over Melissen timmer- en bouwbedrijf in De Glind

Melissen Timmerwerken is een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouw, renovatie en houtskeletbouw. Ze hechten veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Bij al hun bouw- en verbouwwerkzaamheden staat duurzaamheid voorop. Ze luisteren naar uw wensen en gaan samen met u op zoek naar een ontwerp dat aan al uw eisen voldoet. Het bedrijf heeft ervaren en vakbekwame medewerkers die garant staan voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 06 38310791 of 0342 452702, of via e-mail op info@melissentimmerwerken.nl.

Wil je weten wat Melissen timmer- en bouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Melissen timmer- en bouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Melissen timmer- en bouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Melissen timmer- en bouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Melissen timmer- en bouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Melissen timmer- en bouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook