Medisch Centrum Garderen

Medisch Centrum Garderen is een Medisch centrum gelegen aan Oud Milligenseweg 34 in Garderen.

Meer informatie over Medisch Centrum Garderen in Garderen

Het apotheekgedeelte van Medisch Centrum Garderen is overgenomen door de Apotheek in Elspeet, en ook de Elspeetse apotheek heeft een nieuwe eigenaar. De medicatie kan nog steeds worden opgehaald bij de apotheek in het Medisch Centrum Garderen, waarbij de herhaalmedicatie na 48 uur klaarligt. Er wordt geadviseerd om tijdig te bestellen vanwege de drukte door de overgang. De openingstijden van de apotheek in Garderen zijn van maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 11:00 uur en van 15:00 tot 17:00 uur. In Elspeet is de apotheek geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur. Voor spoedgevallen buiten openingstijden kan men terecht bij de Dienstapotheek in Harderwijk. Er wordt ook een 24/7 medicijnautomaat geplaatst bij de entree van het Medisch Centrum in Garderen. Vanwege de overname is het nodig om opnieuw toestemming te geven. Vragen kunnen worden gesteld aan de huisartsenpraktijk of de Elspeetse Apotheek. Het adres van Medisch Centrum Garderen is Oud Milligenseweg 34, 3886 ME Garderen.

Wil je weten wat Medisch Centrum Garderen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Centrum Garderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Centrum Garderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Centrum Garderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Medisch Centrum Garderen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Centrum Garderen

Bezoekers bekeken ook