Mc Levi's

Mc Levi's is een Snackbar gelegen aan Stationsplein 6 in Barneveld.

Meer informatie over Mc Levi's in Barneveld

In het fast service restaurant Mc Levi's, gelegen naast station Barneveld Centrum, kunt u genieten van heerlijke Israëlische specialiteiten. Ze serveren onder andere falafel, shakshuka, kebab, shislick, kip shoarma en choemoes. Maar ook voor Hollandse snacks kunt u hier terecht, zoals patat, kroketten en hamburgers. Helaas zijn ze momenteel tijdelijk gesloten. Het restaurant staat bekend om zijn smaakvolle gerechten en de shoarma wordt gemaakt van mals kuikenvlees. Naast de gerechten kunt u ook pitah broodjes bestellen, zoals falafel, shakshuka en shoarma. Het adres van Mc Levi's is Stationsplein 6, 3771ES Barneveld. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 19:30.

Wil je weten wat Mc Levi's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mc Levi's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mc Levi's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mc Levi's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Mc Levi's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mc Levi’s

Bezoekers bekeken ook