Maxs Beton B.V.

Maxs Beton B.V. is een Betoncentrale gelegen aan Mercuriusweg 4 in Barneveld.

Meer informatie over Maxs Beton B.V. in Barneveld

MAXS Beton is een betonleverancier die beton op maat levert voor verschillende toepassingen, zoals vloeren, funderingen en kelders. Ze bieden zowel standaard beton als speciale mengsels aan. Voor vloeren is beton een goede oplossing vanwege de snelle plaatsing en goede basis voor verdere afwerking. Voor funderingen zorgt MAXS voor flexibiliteit, topkwaliteit en het juiste mengsel op de juiste plaats. Ze hebben hun eigen betonmixers en kunnen het beton op de gewenste locatie bezorgen, zelfs over het huis heen met een betonpomp. Het doel van MAXS Beton is om samen te werken met alle betrokkenen, van chauffeurs tot eigenaar, om een tevreden klant te krijgen.

Wil je weten wat Maxs Beton B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maxs Beton B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maxs Beton B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maxs Beton B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Maxs Beton B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maxs Beton B.V.

Bezoekers bekeken ook