Massage Salon Colin

Massage Salon Colin is een Massagetherapeut gelegen aan Paltrokstraat 8 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Massage Salon Colin in Kootwijkerbroek

Colinda, geboren en getogen in Kootwijkerbroek, biedt massages aan in haar salon. Na een burn-out kwam ze in aanraking met masseren en ontdekte ze de ontspanning die het kan bieden. Ze wil dit gevoel van ontspanning graag met anderen delen en ziet massages als een "momentje voor jezelf". In haar salon, die zich naast het huis bevindt, verwent ze al ruim 4 jaar vrouwen met massages en behandelingen. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd om haar expertise te vergroten en is altijd op zoek naar nieuwe kennis. Bij de eerste afspraak wordt er gekeken naar eventuele klachten, medicijngebruik en zwangerschap om zo de massage aan te kunnen passen aan de behoeften van de klant. De massages zijn exclusief voor vrouwen, behalve de duo massages. Iedereen is van harte welkom in de salon om te genieten van een moment van ontspanning.

Wil je weten wat Massage Salon Colin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Massage Salon Colin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Massage Salon Colin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Massage Salon Colin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Massage Salon Colin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Massage Salon Colin

Bezoekers bekeken ook