MandY Movement and Yoga

MandY Movement and Yoga is een Yogastudio gelegen aan Stationsweg 29 in Barneveld.

Meer informatie over MandY Movement and Yoga in Barneveld

Mandy Movement and Yoga biedt verschillende lessen aan, waaronder Yin & Yang Yogaflow en Ki & Core Pilatesflow. Het doel van deze lessen is om stress te verminderen en zowel lichaam als geest te ontspannen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ademhaling, slaap en het versterken van het lichaam. Mandy de la Croix is de oprichter en docent van de studio. Ze straalt rust en energie uit en geeft persoonlijke aandacht aan elke deelnemer. Er worden verschillende lessen aangeboden, zoals tuinyoga, yoga voor hardlopers en joggers, en stoelyoga voor thuiswerkers. De studio is gevestigd in Barneveld en biedt ook online lessen aan.

Wil je weten wat MandY Movement and Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MandY Movement and Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MandY Movement and Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MandY Movement and Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar MandY Movement and Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MandY Movement and Yoga

Bezoekers bekeken ook