Lunchroom de Rozerie

Lunchroom de Rozerie is een Restaurant gelegen aan Langstraat 21 in Barneveld.

Meer informatie over Lunchroom de Rozerie in Barneveld

De Rozerie is een veelzijdige plek waar je kunt genieten van heerlijke broodjes, soep en koffie in de brasserie, maar ook de beste appeltaarten kunt vinden in de bakkerij. Daarnaast bieden ze een bezorgservice voor bedrijven die een heerlijke lunch willen en tegelijkertijd willen bijdragen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wat De Rozerie extra bijzonder maakt, is dat het een leerwerkplek is voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze leren hier het vak van gastheer, gastvrouw of keukenmedewerker en doen ervaring op in bakken, koken, plannen, omgaan met gasten en samenwerken. Op deze manier staan ze midden in de samenleving. De Rozerie heeft ook een lunchkaart en is geopend van maandag tot en met zaterdag, met aangepaste openingstijden op elke dag. Helaas is de webshop momenteel gesloten vanwege extreme drukte, maar reserveren voor De Brasserie is wel mogelijk.

Wil je weten wat Lunchroom de Rozerie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom de Rozerie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom de Rozerie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom de Rozerie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Lunchroom de Rozerie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom de Rozerie

Bezoekers bekeken ook