Lunchroom De Rozentuin Garderen

Lunchroom De Rozentuin Garderen is een Restaurant gelegen aan Oude Barnevelderweg 5 in Garderen.

Meer informatie over Lunchroom De Rozentuin Garderen in Garderen

Leuk dat je een bezoek wilt brengen aan lunchroom de Rozentuin! De Rozentuin bevindt zich op een unieke locatie, te midden van de Beeldentuin. In de Beeldentuin zijn tientallen beelden van steen te bewonderen en daarnaast zijn er meer dan 200 kunstwerken van zand, piepschuim en hout die de Vaderlandse Geschiedenis uitbeelden in de Zandsculpturen. In het gezellige winkeldorp kun je lekker rondstruinen en woonaccessoires, kleding en andere leuke snuisterijen vinden. Voor de kinderen is er een uitdagend speelparadijs. Kom dus met het hele gezin genieten van een dagje uit in Garderen!

Wil je weten wat Lunchroom De Rozentuin Garderen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom De Rozentuin Garderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom De Rozentuin Garderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom De Rozentuin Garderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Lunchroom De Rozentuin Garderen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom De Rozentuin Garderen

Bezoekers bekeken ook