Lounge 3

Lounge 3 is een Restaurant gelegen aan Kerkstraat 1a, 3 in Voorthuizen.

Meer informatie over Lounge 3 in Voorthuizen

Bij Lounge3 Drinks & Bites kun je genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. De dag begint goed met een verzorgd ontbijt van de ontbijtkaart. Voor de lunch is er een ruime keuze aan warme en koude gerechten, zoals kleine broodjes en maaltijdsalades. Het diner wordt bereid met verse ingrediënten en geïnspireerd door de Europese keuken, perfect voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden. Ook aan de jongste gasten is gedacht met een kindermenukaart. Daarnaast kun je genieten van heerlijke koffies, speciale biertjes, wijn en andere dranken. Voor bij de borrel zijn er verschillende bittergarnituren en borrelhapjes beschikbaar. Lounge3 biedt ook verhuur van E-choppers en zalen. Alle rechten zijn voorbehouden en de website is ontwikkeld door De Restaurant Marketeer en gerealiseerd door Websitekoers.

Wil je weten wat Lounge 3 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lounge 3 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lounge 3? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lounge 3 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Lounge 3 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lounge 3

Bezoekers bekeken ook