Livingsteel

Livingsteel is een Winkel voor onafgewerkte meubels gelegen aan Anthonie Fokkerstraat 83 in Barneveld.

Meer informatie over Livingsteel in Barneveld

Stalen deuren en kozijnen zijn tegenwoordig een trend in hedendaagse interieurs. Ze zijn een echte eyecatcher in elke woning, of het nu een landelijke of moderne stijl betreft. Naast hun esthetische waarde hebben stalen deuren ook praktische voordelen. LivingSteel, een bedrijf met een eigen ontwerpstudio, biedt exclusieve en creatieve ontwerpen aan. Ze hebben verschillende soorten stalen deuren, zoals de veelzijdige stalen taatsdeur, die zowel naar binnen als buiten kan openslaan. Ook hebben ze stijlvolle stalen scharnierdeuren en praktische stalen schuifdeuren. LivingSteel biedt maatwerk producten aan, waarbij je zelf de vlakverdelingen en vlakgrootte van de panelen kunt kiezen. De specialisten van LivingSteel denken graag met je mee en zorgen voor een uniek en creatief ontwerp in elk interieur.

Wil je weten wat Livingsteel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Livingsteel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Livingsteel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Livingsteel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Livingsteel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Livingsteel

Bezoekers bekeken ook