Limburgia Barneveld

Limburgia Barneveld is een Bakkerij gelegen aan Erkensgang 8 in Barneveld.

Meer informatie over Limburgia Barneveld in Barneveld

Limburgia is een patisserie die al meer dan twintig jaar heerlijke taarten, gebak en vlaaien verkoopt in heel Nederland. Ze hebben meer dan veertig winkels en bieden een uitgebreid assortiment aan banketproducten. De bakkers volgen eeuwenoude familie recepten en maken hun producten met passie en overgave. Je kunt bij Limburgia online bestellen en het gebak de volgende dag vers en gekoeld thuis laten bezorgen. Ze hebben ook taarten voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen en jubilea, en je kunt ook langs hun winkels gaan om het ruime assortiment te bewonderen. Limburgia heeft een beoordeling van 8.9 uit 10689 reviews.

Wil je weten wat Limburgia Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Limburgia Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Limburgia Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Limburgia Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Limburgia Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Limburgia Barneveld

Bezoekers bekeken ook