Life Voorthuizen (zondagdiensten)

Life Voorthuizen (zondagdiensten) is een Kerk gelegen aan Rochetstraat 2 in Voorthuizen.

Meer informatie over Life Voorthuizen (zondagdiensten) in Voorthuizen

Bij Life Voorthuizen kun je terecht voor praktische informatie en een luisterend oor. Ze bieden onderwijs aan over het hele verhaal van de Bijbel en hebben een YouTube kanaal waar je meer kunt zien. Daarnaast hebben ze materiaal voor persoonlijk gebruik en voor bespreking in huiselijke kring. Ook hebben ze een band die helpt om God te ontmoeten. In de agenda staan verschillende evenementen, zoals een huwelijkscursus, een springkussenfeest voor kinderen en een Ladies Night. Daarnaast komt David Devenish langs voor een bijeenkomst. Kortom, Life Voorthuizen biedt verschillende activiteiten en ondersteuning voor mensen in hun geloofsleven.

Wil je weten wat Life Voorthuizen (zondagdiensten) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Life Voorthuizen (zondagdiensten) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Life Voorthuizen (zondagdiensten)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Life Voorthuizen (zondagdiensten) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Life Voorthuizen (zondagdiensten) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Life Voorthuizen (zondagdiensten)

Bezoekers bekeken ook