Lidygrafie

Lidygrafie is een Fotograaf gelegen aan Engelsestadweg 22 in Barneveld.

Meer informatie over Lidygrafie in Barneveld

Ha! Ik ben Lidy, de fotograaf achter Lidygrafie. Ik maak spontane en ontspannen foto's, waarop de liefde voor elkaar goed te zien is. Het liefst maak ik de foto's op een mooie buitenlocatie, zodat we kunnen genieten van al het moois dat de natuur ons biedt. Onlangs heb ik een zwangerschapsshoot gedaan voor de familie Van de Kamp. Ze verwachten in november hun tweede kindje en Lynn wordt dan een grote zus. Spannend! Ook heb ik een familieshoot gedaan voor een grote en gelukkige familie. Ze wilden graag een nieuw portret van de hele familie en van de gezinnen apart. Het was een hele klus, maar het resultaat is prachtig. Ik deel graag mijn werk met jullie in mijn portfolio.

Wil je weten wat Lidygrafie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidygrafie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidygrafie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidygrafie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Lidygrafie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidygrafie

Bezoekers bekeken ook