Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Oldenbarnevelderweg 155 in Barneveld.

Meer informatie over Lidl in Barneveld

Er zijn verschillende aanbiedingen beschikbaar in de webshop van Lidl. Er is een shopruiming gaande, waarbij er verschillende producten te koop zijn, waaronder Sinterklaascadeaus, herfstpannen, wintersportartikelen, wellness-artikelen, regenmode en verlichting. Daarnaast is er een extra korting beschikbaar voor Lidl Plus leden. Er is ook een deal van de dag, namelijk het LIVARNO home Ligbed Houston met wielen in de kleur zwart/antraciet. Verder zijn er folders van deze week beschikbaar en worden er verschillende merken aangeboden, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, acties en recepten. De klantenservice is bereikbaar op bepaalde tijden en er zijn verschillende betaalmogelijkheden en leveringsopties beschikbaar. Ten slotte kun je de Lidl app downloaden en is Lidl actief op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook