Level Fitness

Level Fitness is een Personal trainer gelegen aan Gelkenhorsterweg 3 in Barneveld.

Meer informatie over Level Fitness in Barneveld

Level Fitness is een sportschool in Barneveld die personal training aanbiedt. Ze helpen mensen om de beste versie van zichzelf te worden en bieden een traject waarbij je veel kunt leren en in een nieuw netwerk terechtkomt. De personal trainers van Level Fitness bieden begeleiding tijdens de trainingen en helpen ook met voedingsadvies. Ze maken een plan op maat en zorgen ervoor dat je op de juiste manier traint. Daarnaast helpen ze je om een gebalanceerd voedingspatroon te creëren en bieden ze coaching om hieraan te werken. Het uiteindelijke doel is om resultaat te behalen, hiervoor wordt gebruik gemaakt van meetapparatuur. Level Fitness biedt niet alleen plannen en advies, maar ook coaching om je te helpen bij het volhouden. Het team van personal trainers staat altijd klaar om je te ondersteunen en je te helpen je doelen te bereiken. Het aanbod van Level Fitness bestaat uit persoonlijke trajecten met intensieve voedingsbegeleiding en coaching. Ze specialiseren zich in 1-op-1 trainingen tot maximaal 1-op-4 om maximale kwaliteit en resultaat te garanderen. Daarnaast bieden ze ook voedingsbegeleiding aan, waarbij ze je helpen om op een andere manier naar voeding te kijken en je te leren hoe je gezonde eetgewoonten kunt volhouden.

Wil je weten wat Level Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Level Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Level Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Level Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Level Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Level Fitness

Bezoekers bekeken ook