Leen Bakker

Leen Bakker is een Woonwinkel gelegen aan Bouwheerstraat 4 in Barneveld.

Meer informatie over Leen Bakker in Barneveld

Leen Bakker is een winkelketen waar je verschillende producten kunt kopen voor je interieur. Ze hebben een breed assortiment, zoals banken, tafels, bedden, gordijnen, kasten en woonaccessoires. Ze bieden ook advies en inmeetservice aan bij jou thuis. Daarnaast hebben ze een inspiratiepagina waar je woontrends kunt bekijken en een kijkje kunt nemen in het interieur van klanten. Op dit moment hebben ze een aantal uitgelichte collecties, zoals Warm Wonen, Retro Wonen en Wonen in Blauw. Ze hebben ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en inspiratie. Daarnaast hebben ze een klantenservice die je graag helpt met vragen en retourneren van producten. Leen Bakker is een populaire winkel voor mensen die op zoek zijn naar meubels en accessoires voor hun interieur.

Wil je weten wat Leen Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leen Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leen Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leen Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Leen Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leen Bakker

Bezoekers bekeken ook