Lashes by Loca

Lashes by Loca is een Schoonheidssalon gelegen aan Wesselseweg 55 in Barneveld.

Meer informatie over Lashes by Loca in Barneveld

Lashes by Loca is dé plek voor professionele oogmake-up, reinigings- en verzorgingsproducten voor wimperextensions. Ze verkopen producten van het merk Lash eXtend, dat bekend staat om zijn topkwaliteit. Als je op zoek bent naar Lash eXtend producten die niet op hun website staan, kun je contact met hen opnemen via het contactformulier. Op hun website kun je verschillende wimperextension producten vinden, zoals soft liner potloden in zwart, bruin en blauw, mascara voor wimperextensions, eyeliner en verschillende reinigings- en verzorgingsproducten voor wimpers. Als je vragen hebt of op zoek bent naar meer informatie, kun je contact met hen opnemen via het contactformulier. Hun contactgegevens zijn ook vermeld op de website. Daarnaast bieden ze ook retourmogelijkheden en hebben ze algemene voorwaarden. Hun bezoekadres is Broekweg 5A, 6732 GT Harskamp.

Wil je weten wat Lashes by Loca verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lashes by Loca of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lashes by Loca? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lashes by Loca het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Lashes by Loca reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lashes by Loca

Bezoekers bekeken ook