Landwinkel Vanelly

Landwinkel Vanelly is een Boerenmarkt gelegen aan Achterveldseweg 26 in Barneveld.

Meer informatie over Landwinkel Vanelly in Barneveld

Landwinkel Vanelly is een kaas- en zuivelboerderij in Barneveld, gelegen in de Gelderse Vallei. Ze hechten veel waarde aan duurzaamheid, zo produceren ze hun zuivelproducten op zonne-energie en laten ze de kaas rijpen in een ondergrondse gewelvenkelder. Vanelly is ook betrokken bij het initiatief 'Eerlijk Eten uit de Streek', waarbij ze streven naar een eerlijk en regionaal voedselsysteem. Daarnaast verkopen ze ook de lokale cadeaukaart, een leuk cadeau om te geven en te ontvangen. Tot slot bieden ze ook (h)eerlijke streekpakketten aan.

Wil je weten wat Landwinkel Vanelly verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landwinkel Vanelly of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landwinkel Vanelly? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landwinkel Vanelly het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Landwinkel Vanelly reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landwinkel Vanelly

Bezoekers bekeken ook