La Delizia

La Delizia is een Italiaans restaurant gelegen aan Dijkje 11 in Barneveld.

Meer informatie over La Delizia in Barneveld

La Delizia is een gezellig restaurant gevestigd in Barneveld sinds 2017. Ze hebben een passie voor verse ingrediënten, eenvoudig en eerlijk koken en een vriendelijke sfeer. Je kunt bij hen terecht voor afhaalmaaltijden met een speciaal samengesteld driegangenmenu voor slechts P16.95. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur. Als je buiten deze openingstijden wilt komen, kun je contact met hen opnemen voor de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met hen op via de verstrekte contactgegevens. La Delizia is trots op hun restaurant en website en ze hebben ook vacatures beschikbaar.

Wil je weten wat La Delizia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Delizia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Delizia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Delizia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar La Delizia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Delizia

Bezoekers bekeken ook