Kringloods Woord & Daad

Kringloods Woord & Daad is een Kringloopwinkel gelegen aan Edisonstraat 7a in Barneveld.

Meer informatie over Kringloods Woord & Daad in Barneveld

In de Woord en Daad Winkel in Barneveld worden verschillende items verkocht, zoals oude potten en pannetjes en petroleumstelletjes. Naast het kopen van spullen, kunnen mensen ook spullen inleveren bij de winkel. De opbrengst van de winkel gaat naar een waterproject in Ethiopië, waar schoon drinkwater schaars is. Veel gezinnen moeten kilometers lopen om water te halen uit poelen langs de weg. Woord en Daad wil deze gezinnen voorzien van schoon drinkwater en een gezonde omgeving. De winkel wordt gerund door vrijwilligers en is een gezellige plek waar bruikbare spullen een tweede kans krijgen. In 2024 hoopt de winkel te verhuizen naar een andere locatie. Mensen kunnen ook vrijwilliger worden bij de winkel en er zijn verschillende vacatures beschikbaar. Goederen kunnen tijdens openingstijden worden ingebracht, met uitzondering van grote meubels, bedden, matrassen, witgoed, computers, zonnebanken en bouwmaterialen. Kapotte kleding kan worden gedeponeerd bij de kledingcontainer bij de Jumbo Groenendijk. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen met de winkel.

Wil je weten wat Kringloods Woord & Daad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloods Woord & Daad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloods Woord & Daad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloods Woord & Daad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kringloods Woord & Daad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloods Woord & Daad

Bezoekers bekeken ook