Kootwijk zand

Kootwijk zand is een Wandelroutes gelegen aan Kerkendelweg 49 in Kootwijk.

Meer informatie over Kootwijk zand in Kootwijk

Op 5 mei 2023 viert Radio Kootwijk haar honderdjarig bestaan. Het zendcomplex, gelegen op de Veluwe, werd in 1923 verbonden met Malabar, voormalig Nederlands-Indië, door middel van radiotelegrafie. Het monumentale zendcomplex biedt tegenwoordig verschillende activiteiten en is ook geschikt voor zakelijke evenementen. De Veluwe zelf is het op één na grootste natuurgebied van Nederland, met prachtige landschappen en de mogelijkheid om wilde dieren te zien, zoals herten en wilde zwijnen. De boswachter biedt maandelijks berichten met natuurweetjes, verhalen en tips voor uitjes in de natuur.

Wil je weten wat Kootwijk zand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kootwijk zand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kootwijk zand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kootwijk zand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kootwijk zand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kootwijk zand

Bezoekers bekeken ook