Kolibrie Fotografie

Kolibrie Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Strausslaan 47 in Voorthuizen.

Meer informatie over Kolibrie Fotografie in Voorthuizen

Naomi Koelewijn-Livestro is een enthousiaste fotograaf uit Voorthuizen. Ze is altijd bezig geweest met fotografie en heeft in 2016 besloten zich verder te ontwikkelen door lessen te volgen bij de fotoschool. Ze is gespecialiseerd in afscheidsfotografie en vindt het belangrijk om dierbare momenten vast te leggen. Uitvaarten zijn vaak een roes waarin waardevolle momenten onopgemerkt voorbij kunnen gaan, daarom is het fijn om later terug te kunnen kijken en deze momenten vast te grijpen. Vooral wanneer er jonge kinderen betrokken zijn bij het verlies, is het advies om de uitvaart te laten vastleggen. Naast uitvaartfotografie fotografeert Naomi ook graag gezinnen, kinderen en stellen. Ze staat open voor vragen en ideeën, dus neem gerust contact met haar op.

Wil je weten wat Kolibrie Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kolibrie Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kolibrie Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kolibrie Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kolibrie Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kolibrie Fotografie

Bezoekers bekeken ook