Kick Boxing Barneveld

Kick Boxing Barneveld is een Kickboksschool gelegen aan Stationsweg 29 in Barneveld.

Meer informatie over Kick Boxing Barneveld in Barneveld

Bij SEROGYM kun je terecht voor verschillende trainingen, zoals kickboksen, kickboksen voor kinderen, ladies only en bokszaktraining. De lessen zijn voor ieder niveau en iedereen is welkom, of je nu gewoon wilt kickboksen, weerbaarder wilt worden, wedstrijden wilt doen of aan je conditie wilt werken. De gym heeft een grote ruimte met meer dan 20 bokszakken en een professionele boksring. Daarnaast biedt SEROGYM ook personal training aan, waarbij haalbare doelstellingen worden opgesteld en een sportschema wordt gemaakt. Er zijn ook speciale bokszaktrainingen en kickbokstrainingen alleen voor vrouwen. De lessen zijn laagdrempelig en uitdagend, en worden gegeven door ervaren trainers. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met SEROGYM.

Wil je weten wat Kick Boxing Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kick Boxing Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kick Boxing Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kick Boxing Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kick Boxing Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kick Boxing Barneveld

Bezoekers bekeken ook