Kerkelijk centrum Rehoboth

Kerkelijk centrum Rehoboth is een Kerk gelegen aan Gasthuisstraat 5 in Barneveld.

Meer informatie over Kerkelijk centrum Rehoboth in Barneveld

Wij zijn een christelijke gemeente die samenkomt om God te dienen en Jezus na te volgen. We geloven in God als onze almachtige Vader, in Jezus Christus als zijn enige Zoon en onze Redder, en in de Heilige Geest. Elke zondag organiseren we meerdere kerkdiensten waarin we de Bijbel lezen, naar preken luisteren, samen zingen en bidden om meer over God te leren en Hem te eren. Daarnaast delen we ons geloof met anderen en bieden we ondersteuning waar nodig. Verder staat er een agenda met activiteiten zoals een boekbespreking, bijbelstudie en een speelgoedbeurs waarvan een deel van de opbrengst naar een logeerhuis gaat. Het dagelijks woord van vandaag is Johannes 12:26, waarin Jezus ons aanspoort om Hem te volgen en belooft dat de Vader ons zal eren.

Wil je weten wat Kerkelijk centrum Rehoboth verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkelijk centrum Rehoboth of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkelijk centrum Rehoboth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkelijk centrum Rehoboth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kerkelijk centrum Rehoboth reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkelijk centrum Rehoboth

Bezoekers bekeken ook