Keda Consult B.V.

Keda Consult B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Energieweg 34A in Barneveld.

Meer informatie over Keda Consult B.V. in Barneveld

Keda Consult is een betrouwbare partner van SnelStart die advies geeft en helpt bij het implementeren van SnelStart software. Ze bieden advies op maat, richten administraties in, geven trainingen aan beginners en gevorderde gebruikers, en bieden aanvullingen en uitbreidingen op het SnelStart pakket. Daarnaast hebben ze een helpdesk waar u terecht kunt voor vragen en aanvullingen. Ze kunnen ook trainingen op locatie verzorgen en helpen bij het in kaart brengen van bedrijfsprocessen. Als implementatiepartner leveren ze software en implementeren ze deze op basis van de specifieke wensen van uw bedrijf. Ze organiseren informatieavonden en hebben aanvullingen op SnelStart, zoals FLXCRM, FlxProject en FlxOrderScan. Tot slot kunt u contact opnemen voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvend bezoek op locatie.

Wil je weten wat Keda Consult B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keda Consult B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keda Consult B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keda Consult B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Keda Consult B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keda Consult B.V.

Bezoekers bekeken ook