Kebabhuus

Kebabhuus is een Kebabzaak gelegen aan De Standerd 13 B in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Kebabhuus in Kootwijkerbroek

Bij Kebabhuus kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Je hebt de keuze om het eten te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip of om het zelf af te halen. Bij bezorgen kun je direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je ervoor kiest om het af te halen, kun je ook online betalen en staat je eten klaar op het door jou gekozen tijdstip. Er zijn wel enkele klantbeoordelingen waarin wordt aangegeven dat de vorige bestellingen beter waren dan de laatste keer. Kebabhuus is gevestigd op de standerd 13 in Kootwijkerbroek.

Wil je weten wat Kebabhuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kebabhuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kebabhuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kebabhuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kebabhuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kebabhuus

Bezoekers bekeken ook