Kasteel de Schaffelaar

Kasteel de Schaffelaar is een Evenementenlocatie gelegen aan Stationsweg 6 in Barneveld.

Meer informatie over Kasteel de Schaffelaar in Barneveld

Kasteel De Schaffelaar in Barneveld is een romantische trouwlocatie in Midden-Nederland. Het kasteel heeft een prachtig interieur en is goed bereikbaar. Je kunt er je volledige huwelijksdag vieren. Daarnaast is het kasteel ook geschikt voor feesten en zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, seminars en vergaderingen. Het garantiefonds biedt zekerheid bij het organiseren van evenementen. Op zondag 19 november 2023 is er een open dag voor aanstaande bruidsparen. Er wordt ook teruggeblikt op de Nabestaandendag van Stichting ALS Nederland, die op Kasteel De Schaffelaar plaatsvond. Het kasteel is lid van een organisatie die ervoor zorgt dat bruidsparen de beste keuze kunnen maken voor hun bruiloft.

Wil je weten wat Kasteel de Schaffelaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kasteel de Schaffelaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kasteel de Schaffelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kasteel de Schaffelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kasteel de Schaffelaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kasteel de Schaffelaar

Bezoekers bekeken ook