Kapsalon Willy loc. Dr. Kruimelstaete

Kapsalon Willy loc. Dr. Kruimelstaete is een Kapper gelegen aan Oud Milligenseweg 34 in Garderen.

Meer informatie over Kapsalon Willy loc. Dr. Kruimelstaete in Garderen

Bij Kapsalon Willy ben je aan het juiste adres voor de hipste en mooiste kapsels. De kapsalons zijn gevestigd in zorgcentra, maar ook mannen, vrouwen en kinderen uit de regio kunnen hier terecht. De salons zijn modern en werken met de nieuwste technieken en trends. Het personeel is gediplomeerd, professioneel en klantvriendelijk. De salons zijn rolstoelvriendelijk en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast knippen biedt Kapsalon Willy ook andere behandelingen aan, zoals kleuren, modelleren, bruids- en feestkapsels en visagie. Er zijn verschillende vestigingen met verschillende openingstijden. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden voor een welkomstkorting van 10% op de eerste behandeling. Daarnaast biedt de salon ook een nieuwsbrief aan met leuke nieuwtjes, acties en het laatste nieuws op het gebied van haar. Er zijn ook vacatures en stageplekken beschikbaar. Afspraken kunnen telefonisch of per e-mail worden gemaakt.

Wil je weten wat Kapsalon Willy loc. Dr. Kruimelstaete verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Willy loc. Dr. Kruimelstaete of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Willy loc. Dr. Kruimelstaete? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Willy loc. Dr. Kruimelstaete het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kapsalon Willy loc. Dr. Kruimelstaete reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Willy loc. Dr. Kruimelstaete

Bezoekers bekeken ook