Kapsalon JoLi

Kapsalon JoLi is een Kapper gelegen aan Livingstonestraat 23 in Barneveld.

Meer informatie over Kapsalon JoLi in Barneveld

JoLi is een kapsalon die bekend staat om haar mooie en gezellige sfeer. Bij JoLi gaat het niet alleen om het laten doen van je haar, maar ook om een moment voor jezelf te hebben buiten de drukte van het dagelijks leven. Samen met de kapper wordt er gekeken naar jouw wensen en hoe deze het beste bij jou passen, zodat je stralend de salon verlaat. De openingstijden van JoLi variëren, maar dat kan altijd in overleg worden bepaald. Je kunt de kapsalon vinden op Livingstonestraat 23 in Barneveld en contact opnemen via info@kapsalonjoli.nl of 0653665298.

Wil je weten wat Kapsalon JoLi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon JoLi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon JoLi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon JoLi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kapsalon JoLi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon JoLi

Bezoekers bekeken ook