Kapsalon Capelli Coiffure

Kapsalon Capelli Coiffure is een Kapper gelegen aan Dijkje 4 in Barneveld.

Meer informatie over Kapsalon Capelli Coiffure in Barneveld

Capelli Coiffure is een kapsalon met meer dan 23 jaar ervaring. Ze bieden knipbeurten en kleuringen aan en zorgen ervoor dat klanten tevreden de deur uitgaan. Bij Capelli Coiffure kun je genieten van een ontspannen sfeer met een hoofdmassage, een drankje en relaxte muziek. Het is aan te raden om een afspraak te maken, omdat ze de tijd nemen om klanten goed te helpen. Er werken verschillende topstylisten bij Capelli Coiffure, waaronder Jessica, Antoinette en Jantine. Ze zijn gespecialiseerd in kleuringen en zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie. Capelli Coiffure werkt met het merk Goldwell en biedt een breed scala aan behandelingen aan. Ze verkopen ook producten in de salon. De salon is gevestigd in Barneveld en is op bepaalde dagen geopend.

Wil je weten wat Kapsalon Capelli Coiffure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Capelli Coiffure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Capelli Coiffure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Capelli Coiffure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kapsalon Capelli Coiffure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Capelli Coiffure

Bezoekers bekeken ook