Kantoor Christengemeente Life

Kantoor Christengemeente Life is een Kerk gelegen aan Verbindingsweg 38A in Voorthuizen.

Meer informatie over Kantoor Christengemeente Life in Voorthuizen

Welkom bij Life Voorthuizen! Als je hier voor het eerst bent, helpen we je graag met praktische informatie. Heb je andere vragen of behoefte aan een luisterend oor, neem dan contact met ons op. Bij Life@home kun je persoonlijk gebruik maken van verdiepingsmateriaal en vragen voor bespreking in huiselijke kring. Ook kun je online luisteren naar onze band die ons helpt God te ontmoeten. Op de agenda staan verschillende activiteiten, zoals de Huwelijkscursus op maandagavonden in oktober, waar je meer kunt ontdekken van Gods plan met je huwelijk. Ook is er de KanjerKlub op woensdag 18 oktober, een springkussenfeest voor kinderen in groep 4 tot en met 8. Op vrijdag 20 oktober is er een Ladies Night, georganiseerd door team-24Women. Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober zal David Devenish bij ons zijn, een bekende kerkleider en spreker. Bekijk alle activiteiten op onze website.

Wil je weten wat Kantoor Christengemeente Life verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kantoor Christengemeente Life of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kantoor Christengemeente Life? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kantoor Christengemeente Life het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kantoor Christengemeente Life reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kantoor Christengemeente Life

Bezoekers bekeken ook