Kantonees Restaurant East

Kantonees Restaurant East is een Restaurant gelegen aan Rijksweg 85 in Terschuur.

Meer informatie over Kantonees Restaurant East in Terschuur

Restaurant East in Terschuur biedt een culinaire ervaring in de Kantonese keuken. Het restaurant is al jarenlang bekend in de omgeving en heeft onlangs een volledige renovatie ondergaan. Gastheer Yu Lam en gastvrouw Winnie Cheung verwelkomen u met aandacht en liefde en laten u kennismaken met de kleuren, geuren en smaken van de authentieke Kantonese keuken. Het restaurant is open van donderdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur en biedt lunch op afspraak. Reserveringen kunnen gemaakt worden via de website of telefonisch. Het menu bestaat uit 3- of 4-gangen met milde en pure smaken, waarbij de belangrijkste ingrediënten alle aandacht krijgen. Restaurant East staat garant voor een gastvrije en exotische keuken van wereldniveau.

Wil je weten wat Kantonees Restaurant East verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kantonees Restaurant East of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kantonees Restaurant East? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kantonees Restaurant East het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kantonees Restaurant East reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kantonees Restaurant East

Bezoekers bekeken ook