Kantine Jacobushoeve

Kantine Jacobushoeve is een Restaurant gelegen aan Tolnegenweg 53-A in Stroe.

Meer informatie over Kantine Jacobushoeve in Stroe

Welkom op de website van Grand Café De Hoeve! Het Grand Café is volledig vernieuwd en is gelegen bij de mooie camping - sporthal Jacobus Hoeve te Stroe. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie met appelgebak, lunch, diner, een gezellig drankje met een bittergarnituur en u kunt ook snacks en maaltijden afhalen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw bruiloft, verjaardagsfeest of ander feest te organiseren, inclusief eten en muziek. Ook kinderfeestjes in combinatie met de sporthal behoren tot de mogelijkheden. Kom gerust eens langs en laat u verrassen door onze diner- en lunchkaart, vooral onze kipsaté is een aanrader! U vindt ons op Tolnegenweg 53 in Stroe en ons telefoonnummer is 0342-441319.

Wil je weten wat Kantine Jacobushoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kantine Jacobushoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kantine Jacobushoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kantine Jacobushoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Kantine Jacobushoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kantine Jacobushoeve

Bezoekers bekeken ook