José's Salon

José's Salon is een Schoonheidssalon gelegen aan Hoevelakenseweg 174 in Terschuur.

Meer informatie over José's Salon in Terschuur

Welkom op de website van José's Salon! José Boekhout is een medisch pedicure en schoonheidsspecialist. Ze begon in 2013 als pedicure onder de naam "Pedicure Praktijk José Boekhout", maar sinds april 2019 is haar bedrijfsnaam veranderd naar José's Salon en is de salon verhuisd naar Terschuur. Als medisch pedicure heeft José zich gespecialiseerd in het behandelen van risicovoeten, zoals voeten met reuma, diabetes, vaataandoeningen, kanker, ouderdom en neurologische aandoeningen. Regelmatige behandeling van deze voeten is belangrijk en sommige risicovoeten kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering. José is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en het Kwaliteitsregister voor pedicures.

Wil je weten wat José's Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van José's Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij José's Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je José's Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar José's Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. José’s Salon

Bezoekers bekeken ook